Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

16. 09. 2024. 18:13 >> 18:14
2
Čitaj mi:

SASTALI SE I SA MITROPOLITOM

Mandić sa kolegom iz Mađarske obišao Cetinjski manastir

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić posjetio je danas Cetinjski manastir zajedno sa Laslom Koverom, predsjednikom Narodne skupštine Mađarske.

Kako je saopšteno iz Skupštine, u manastiru ih je sačekao potpredsjednik Vlade Crne Gore za obrazovanje, nauku i vjerska pitanja Budimir Aleksić.

Kover i Mandić su se poklonili moštima Svetog Petra Cetinjskog, kao i najvećim relikvijama koje se nalaze u manastiru – desnici Svetog Jovana Krstitelja i čestici Časnog Krsta Gospodnjeg.

Nakon obilaska manastira, upriličen je susret sa Mitropolitom crnogorsko-primorskim Joanikijem, koji je izrazio svoje zadovoljstvo povodom susreta.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније