Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.B. [ B92 ]

16. 09. 2024. 19:03 >> 19:04
1
Čitaj mi:

MAĐARSKI PREMIJER

Orban dao podršku Trampu: Molimo se za tebe, predsjedniče

Mađarski premijer Viktor Orban dao je danas podršku bivšem američkom predsjedniku i republikanskom kandidatu Donaldu Trampu nakon bezbjednosnog incidenta koji se istražuje kao mogući atentat na Trampa.

"Jasno je da je Trampov život u opasnosti, sve do njegove pobjede. Molimo se za Vas, gospodine predsjedniče!", napisao je Orban na mreži Iks.

Orban je ove godine dva puta posjetio Trampa na Floridi, nakon što je podržao njegovu predsjedničku kandidaturu.

Podsjetimo, agenti američke Tajne službe otvorili su vatru na osobu naoružanu poluautomatskom puškom koja je uperila oružje ka Trampovom golf klubu u Vest Palm Biču na Floridi, dok je on igrao golf.

FBI je saopštio je Tramp bio predmet "očiglednog pokušaja ubistva" u njegovom golf klubu na Floridi.

Pucnjava se dogodila oko dva mjeseca nakon što je Tomas Metju Kruks izveo atentat na Trampa na skupu u Batleru, u Pensilvaniji 13. jula, kada je aktuelni predsjednički kandidat zadobio povredu uha.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније