Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

P. R. [ Beta ]

16. 09. 2024. 16:15 >> 16:10
1
Čitaj mi:

PODRŠKA TRAMPU

Dodik: Predsjedniče, čuvajte se, trebate nam da pobijedite

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je podršku Donaldu Trampu, predsjedničkom kandidatu republikanaca za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, nakon što je objavljeno da se istražuje drugi pokušaj ubistva Trampa.

"Već drugi pokušaj ubistva Trampa. Gospodine predsjedniče, čuvajte se, trebate nam da pobijedite! Potreban si Americi, ali i ostatku svijeta", napisao je Dodik na društvenoj mreži Iks.

Dodik se nalazi na američkoj "crnoj listi" i posljednjih godina je u stalnom sukobu sa američkom administracijom, na čijem čelu su demokrate, pri čemu je iznosio niz uvreda na njene zvaničnike, pa i samog predsjednika Džozefa Bajdena.

Na Floridi je uhapšen Rajan Vesli Raut zbog bezbjednosnog incidenta, koji FBI istražuje kao pokušaj ubistva republikanskog predsjedničkog kandidata Donalda Trampa.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније