Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

K. J.

16. 09. 2024. 08:59 >> 08:59
1
Čitaj mi:

PORUKA PREMIJERA

Spajić: Srce me vuklo korijenima, nikom ništa ne dugujem, sem Crnoj Gori

Koliko god da sam bio uspješan u inostranstvu, prvo kao student, a onda bankar i privatnik, srce me vuklo korijenima, kući, kazao je premijer Milojko Spajić.

“Osjetio sam da mi pored sveg tog brzog života i adrenalina i sjajne karijere koja je postojala sa jedne strane, ipak nedostaje moj rodni kraj. Koliko god to zvučalo izlizano, osjetio sam želju da se na neki način vratim u Crnu Goru i osjetio sam želju da doprinesem”, naveo je Spajić u podkastu objavljenom na mreži X.

Vratio se, kaže, da doprinese razvoju domovine, u prvom momentu ne znajući tačno kako, ali osjećajući da će naći način.

“Sjećate se izglasavanja onih polarizujućih zakona krajem decembra 2019.godine, ja sam se vratio tada, mjesec dana sam bio u Crnoj Gori, pa sam se vratio u Singapur da negdje ono razmislim šta da radim. Vidjevši šta se dešava tada u Crnoj Gori kupio sam kartu u jednom pravcu i rekao sam mom partneru, koji je bio partner u fondu, da postoji prilika u Crnoj Gori da se stvari stvarno promijene iz korjene. Ne znam kako ću da budem dio toga, nikakvu ideju nemam, ne znam nikoga ni u politici, ni u biznisu, ali ću nekako da se nađem svojoj državi u tom trenutku”, naveo je Spajić.

Zatim je poručio da nikom ništa ne duguje, sem Crnoj Gori i sugrađanima.

"Pa je to često problem za brojne interesne grupacije. Ne uklapam se u političke šablone i moj interes je evropska Crna Gora, jednaka za sve njene građane”, ističe Spajić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније