Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.M.

13. 09. 2024. 09:23 >> 09:23

VASILIJE ČARAPIĆ

Milatović nije progresivna snaga kako sebe predstavlja

Neistina je da je Milojko Spajić na Glavnom odboru PES-a predlagao saradnju sa DPS-om nakon parlamentarnih izbora, kazao je predsjednik Kluba poslanika Pokreta Evropa sad Vasilije Čarapić.

S druge strane, prema njegovim riječima, istina je da je Jakov Milatović radio sve da se formiranje Vlade ne desi – “od pritiskanja poslanika PES-a da napuste klub (što mu je uspjelo sa poslanicama Pejović i Ćinćur) do pritiskanja drugih konstituenata vlasti da ne daju podršku za formiranje Vlade”.

“Demagogija, neznanje, nerad i izricanje neistina nisu odlike dobrog državnika i spuštanjem na ove grane Milatović je u cjelosti sebe delegitimisao kod ogromne većine ljudi koji su mu dali podršku da postane predsjednik. Milatović nije progresivna snaga kako sebe predstavlja već tipični balkanski politikant, a njegovi česti kontakti sa Đukanovićem i Vučićem su od njega napravili lošu kopiju i jednog i drugog”, naveo je Čarapić na mreži X.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се