Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

22. 08. 2024. 17:29 >> 17:30
1
Čitaj mi:

REAGOVANJE NSD

"DPS raskućio Željezaru, sledeće godine poslije izbora zauvijek odlaze iz Nikšića"

Demokratska partija socijalista (DPS) ne može da podnese što se u Nikšiću realizuju brojni projekti, što su se Nikšićani zaposlili i žive bolje i što se decenijski problemi konačno rešavaju, pa se zato trude da zagluše prostor njihovim besmislenim saopštenjima, poručuju iz Nove srpske demokratije.

Iz ove partije takođe poručuju da "Nikšićani nisu slabog pamćenja, a svakome je jasno da institucije koje je kontrolisao DPS nisu uradile ništa da riješe problem smetlišta Mislov do". 

 

"DPS koji je u Nikšiću napravio Mislov do, koji je raskućio gigante Željezaru, Boksite, Metalac i brojne druge fabrike poslednjih dana misli da će se saopštenjima u kojima insinuiraju, podmeću i izmišljaju pokriti decenije njihovih nepočinstava prema ovome gradu. U Željezari se ponovo stvaraju preduslovi da se otpočne proizvodnja, imovina je vraćena u ruke Crne Gore, radnici spašeni da se ne nađu na ulici, spriječena je ona sudbina koja je Željezari i radnicima bila namjenjena od strane DPS vlasti. To što neko sada to ne cijeni i što ne da menadžmentu da vodi poslovanje kompanije može dovesti u problem samo one koji to rade a koje je spasila aktuelna vlast u Nikšiću da ne ostanu na ulici od strane investitora kojeg je doveo DPS", tvrde iz NSD. 

Poručuju da su zadovoljni što nadležni rade svoj posao u vezi istovaranja otpada privatnih firmi na privatnim imanjima.

"Sad je odjednom problem što neko mora da ide u penziju pa DPS i u tome nalazi razloge da optužuje novu vlast jer vrijeme teče, a oni su ti koji su potrošili toliko godina u životu našeg Nikšića da su ga zamalo bespovratno uništili. Nije sve politika i ostavka direktora vodovoda nije podnesena ni iz poslovnih ni iz političkih razloga čemu svjedoči i zvanični izvještaj od prije nekoliko dana da je lokalni Vodovod u Nikšiću poslovao najbolje od svih vodovoda u Crnoj Gori. Onaj Vodovod koji ste ostavili sa dugom od preko tri miliona evra koji još nije u potpunosti vraćen. Nema više cirkusa bivši vlastodršci, prestao je 2021. godine i nikada se više neće vratiti. Posle izbora sledeće godine zauvijek će otići iz našeg grada. Nećemo dozvoliti da opet zaustavite Nikšić kao što ste to uradili u prethodnim decenijama", zaključuje se u saopštenju NSD-a. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније