Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

21. 08. 2024. 15:56 >> 15:56
2
Čitaj mi:

REAGOVANJE

DPS o Spajiću: On je grobar razvoja Crne Gore, servira laži i neistine

Vanredna pres konferencija Milojka Spajića donijela je novu seriju laži, neistina i prevara aktuelnog premijera, reagovali su iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Iz ove opozicione partije tvrde da Spajić ponavlja isprazne brojke "koje u svakodnevnom životu ne znače ništa".

"Po Eurostatu životni standard danas na nižem nivou nego 2019. godine usljed eksplozije cijena koje su direktna posljedica populističke Spajićeve politike. Pamte građani jako dobro da su i 90-ih godina primali novčanice u iznosu od nekoliko milijardi ali da su za taj iznos mogli da kupe kesu kafe i kilogram banana usljed divljajuće inflacije zbog eksplozije fiktivne potrošnje, na sličan način kako to Spajić radi ovih dana", tvrde iz DPS-a. 

Prema njihovim riječima, Spajić ne pominje teme razvoja, pošto je "za četiri godine od kad je na vlasti jedino što zna je da realizuje započete projekte DPS-a".

"Spajić, uprkos svojim tvrdnjama o navodnom uticaju u biznis svijetu nije uspio za četiri godine da dovede nijednog investitora koji bi uložio bilo što i donio neku novu vrijednost državi. Jedini investitor kojeg je doveo je Džordž Kotrel koji je, prema navodima njegovih nekadašnjih saradnika, umjesto u Crnu Goru ulagao u crne fondove PES-a i privatne džepove Milojka Spajića. Zbog svega navedenog jasno je da je Spajić grobar razvoja Crne Gore i da je svaki dan njegovog opstanka kao premijera i ove Vlade novi dan propadanja naše države", zaključili su iz DPS-a. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније