Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

21. 08. 2024. 11:51 >> 11:51
1
Čitaj mi:

ZLOČIN U BiH

Detalji horora u Gimnaziji u Sanskom Mostu: Troje mrtvih

U ranim jutarnjim časovima došlo je do pucnjave u prostorijama Gimnazije u Sanskom Mostu.

U Gimnaziji u Sanskom Mostu desila se velika tragedija kada je pomoćni radnik te škole Mehmed Vukalić rano jutros pucao u troje radnika koje je i ubio, potvrđeno je "Nezavisnim novinama".

 

Prema izjavama očevidaca, pomoćni radnik ušao je naoružan u objekat Gimnazije gdje je ciljano tražio određene ljude.

Pucao je, kako saznaju "Nezasvisne novine", u direktora Gimnazije Nijaza Halilovića, profesoricu engleskog Gordanu Nidžan, i sekretaricu Nisvetu Kljunić.

Iz MUP-a USK su potvrdili da su ubijena tri radnika srednje škole, te da je osumnjičeni nakon toga pokušao presuditi i sebi tako što je pucao u prsa. Odvezen je u teškom stanju u UKC u Banjaluku.

Motiv su navodno određene nesuglasice koje su ranije postojale jer su ljudi koji su upucani bili dio komisije koja je suspendovala Vukalića.

U toku je uviđaj, a školu su okružile jake policijske snage.

Na licu mjesta se okupio veliki broj profesora koji su u stanju šoka, jer su mnogi i sami prisustvovali krvavom piru.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније