Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.J.

21. 08. 2024. 13:58 >> 13:56
Čitaj mi:

MPNI

Školska godina počinje 2. septembra

Kao što je najavljeno, školska 2024/2025. godina počinje u ponedjeljak, 2. septembra, a završava se u petak, 13. juna 2025. godine, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija (MPNI).

Zbog nepotpisivanja i vraćanja izmjena i dopuna Opšteg zakona o obrazovanju i vaspitanju na novo odlučivanje, Školski kalendar će, kako su kazali, biti objavljen početkom školske godine, u skladu sa zakonskom regulativom.

"Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija nastavlja svoj rad u cilju unapređenja obrazovno-vaspitnog sistema u okviru kojeg će škole biti savremeno opremljeni objekti u kojima će znanje sticati zadovoljni učenici a obrazovati ih kompetentni i zadovoljni nastavnici", zaključili su iz resornog Ministarstva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније