Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.J.

09. 08. 2024. 10:13 >> 10:13
Čitaj mi:

mpni

U toku rekonstrukcija objekta OŠ ,,Jedinstvo” u Skoraću

Ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić-Stojanović i predsjednik Opštine Tuzi, Lindon Gjelaj, obišli su OŠ ,,Jedinstvo" u Skoraću, Tuzi, gdje su u toku radovi na rekonstrukciji objekta koji podrazumijevaju uređenje fasade, školskih prostorija, kao i prostora oko škole.

Rekonstrukcija se realizuje na osnovu Memorandum o saradnji na osnovu kojeg su Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija, Opština Tuzi i Mjesna zajednica uložili sredstva kako bi unaprijedili uslove u ovoj obrazovno-vaspitnoj instituciji, istakli su iz tog resora. 

Kako su kazali, radovi će biti završeni do početka školske godine.

Jakšić-Stojanović je istakla da je škola bila u jako lošem stanju i da je pomenuto ulaganje bilo neophodno kako bi učenici ove škole konačno imali adekvatne uslove za školovanje.

,,Posebno bih istakla izuzetnu saradnju sa Opštinom Tuzi i Mjesnom zajednicom, kao i veliki doprinos koji je u realizaciji ovog projekta dala dijaspora, što predstavlja dobar primjer kako zajednički, u veoma kratkom roku, možemo uraditi jako mnogo na unapređenju kvaliteta obrazovne infrasture koja predstavlja nužan preduslov i za unapređenje kvaliteta obrazovnog sistema na svim nivoima”, istakla je ministarka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније