Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.J. [ Beta ]

21. 08. 2024. 12:22 >> 12:23
Čitaj mi:

scene snimljene u različitim državama

Kanadska konzervativna partija skinula spot sa mreže Iks

Konzervativna partija Kanade izbrisala je sa društvene mreže Iks propagandni video nakon što je utvrđeno da scene za koje se u spotu kaže da su snimljene u Kanadi, zapravo su snimljene u drugim državama, a jedna scena je snimljena u Srbiji.

Video pod nazivom „Kanada. Naš dom” je prvobitno objavljen na mreži Iks u subotu, a u pozadini je govor lidera stranke Pjera Poaljevra, piše britanski list Gardijan.

Ubrzo nakon što je video postavljen na mreži, gledaoci su istakli da je većina snimaka koji su prikazani kao „kanadski“ zapravo snimljeni izvan te zemlje.

Među gafovima su čovjek koji se vozi kroz "kanadsko" predgrađe, a snimljen je u Sjevernoj Dakoti u Sjedinjenim Državama, snimak djece koja sjede u učionici snimljen je u Srbiji, kuće koje su „Kanađani gradili u Kanadi“ gradile su se u Sloveniji, a student koji kasni na predavanje snimljen je na visokoškolskoj ustanovi u Ukrajini.

Scena koja je izazvala najviše kontroverzi uključuje par borbenih aviona na nebu. Kanadsko ministarstvo odbrane saopštilo je da su ti avioni zapravo ruski.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније