Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.M. [ Beta ]

21. 08. 2024. 13:09 >> 13:09
1
Čitaj mi:

u Rumuniji

Policija pretresla dom Endrjua Tejta zbog novih optužbi u vezi sa maloljetnicima

U Rumuniji je jutros izvršena racija u domu kontroverznog influensera Endrjua Tejta, koji čeka suđenje po optužbama za trgovinu ljudima, silovanje i formiranje kriminalne grupe za seksualnu eksploataciju žena.

Rumunska Agencija za borbu protiv organizovanog kriminala (DIICOT) saopštila je da pretresa četiri kuće u Bukureštu i obližnjem okrugu Ilfov, jer istražuju navode o trgovini ljudima, trgovini maloljetnicima, seksualnim odnosima sa maloljetnicima, uticanju na izjave svjedoka i pranju novca.

Agencija je dodala da će naknadno biti održana saslušanja.

Tejtova portparolka Matea Petresku rekla je komentarišući racije da "iako optužbe u nalogu za pretres još nisu u potpunosti razjašnjene, one uključuju sumnje u trgovinu ljudima i pranje novca" i dodala da je njegov pravni tim prisutan. Petresku se nije osvrnula na navode u vezi sa maloljetnicima.

Endrju Tejt (37) i njegov brat Tristan (36), obojica bivši kik bokseri i britansko-američki državljani, koji imaju milione pratilaca na društvenim mrežama, uhapšeni su 2022. u blizini Bukurešta zajedno sa dvije Rumunke. Rumunski tužioci su prošle godine zvanično podigli optužnicu protiv svo četvoro. Oni su negirali optužbe.

Nakon hapšenja, oni su držani tri mjeseca u policijskom pritvoru prije nego što su pušteni u kućni pritvor. Kasnije su dobili mjeru zabrane izlaska iz okruga Bukurešt i Ilfov, a kasnije iz Rumunije.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније