Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

21. 08. 2024. 18:00 >> 18:03
Čitaj mi:

IZBOR PORTALA

Vijesti 6 u 6: Spajić: Primarni resurs naše države su ljudi

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 21. avgust.

Predsjednik Vlade Milojko Spajić izvinio se građanima što je proveo četiri dana u Francuskoj na odmoru. Kazao je da je svjestan da većina građana ne može sebi da priušti putovanja u Francusku i EU ali je istakao da Vlada naporno radi na povećanju standarda kako bi omogućili građanima da vide sve što Evropa nudi.

Kako nezvanično saznajemo u podgoričkom naselju Masline ubijena je B.P. U pitanju je ženska osoba koju je, kako se sumnja, izbo nožem M.B. koji je uhapšen. Kako saznajemo oni su bivši supružnici.

Na sjednici Savjeta Agencije za sprječavanje korupcije (ASK) koja je zakazana za petak, članovi savjeta odrediće v.d. direktora ASK. Prethodno je prošlog četvrtka sa tog mjesta smijenjena dotadašnja direktorica Jelena Perović, koja se tereti za zloupotrebu položaja. U kućnom pritvoru je od sredine aprila.

Komisija opštine Nikšić završila je popis zahtjeva za naknadu štete od zemljotresu koji je sredinom marta pogodio Goliju i procijenila štetu na oko 405.000 eura, potvrdio je to portalu Javnog servisa potpredsjednik opštine Nikšić, Zoran Tomić.

U požaru koji je izbio na Velikoj plaži u blizini plaže "Ivana", izgorjela je kamp kućica koja se nalazila u šumi.

 U ranim jutarnjim časovima došlo je do pucnjave u prostorijama Gimnazije u Sanskom Mostu.

 

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније