Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

31. 07. 2024. 18:00 >> 18:14

IZBOR PORTALA

Vijesti 6 u 6: Prosječna zarada u junu 838 eura, Crmničani će plaćati Sozinu

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 31. jul.

Skupština Crne Gore danas je nastavila rad. Nijesu izglasane izmjene Zakona o putevima, predložene od Demokrata, koje su predviđale besplatan prolazak kroz tunel Sozina za stanovnike barske opštine, odnosno Crmničane, koji žive sjeverno od rampe.

Policija je prilikom pretresa stanova koje koriste I.P. (33), I.P. (35) i M.J. (39) pronašla zasad – plantaža sa 178 zasada biljke konoplje – marihuane, saopšteno je iz Uprave policije.

Prosječna zarada bez poreza i doprinosa u junu je, prema podacima Monstata, iznosila 838 eura i bila je 0,7 odsto veća u odnosu na maj.

Posjetioci Plave špilje vidjeli su ozbiljna oštećenja pećinskih ukrasa u Plavoj špilji, nastala vandalskim udarcima čekića, upozoravaju iz Ekološkog društva Boke kotorske, koji pripremaju kampanju da se Plava špilja, kao izuzetan prirodni raritet stavi pod zaštitu.

Na Portalu RTCG pratite peti zvanični takmičarski dan 33. Olimpijskih igara u Parizu.

Lider Hamasa Ismail Hanije ubijen je u Teheranu, objavila je Iranska revolucionarna garda (IRGC).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније