Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

31. 07. 2024. 18:43 >> 18:43
Čitaj mi:

NENEZIĆ

Igra sa amandmanom, jasno samo da su građani na gubitku

Poslanik SD-a i predsjednik Skupštine Opštine Bar Bratislav Nenezić komentarisao je odluku Skupštine koja je odbila amandman kojim bi stanovnicima Crmnice, Šestana i Ostrosa bio besplatan prolazak kroz tunel Sozinu, ističući da se stvar odigrala kao u šahovskoj partiji, ali je jasno da su građani na gubitku.

"Danas su na matičnom odboru Skupštine Crne Gore prošli amandmani koje sam predao na Predlog Zakona o dopunama zakona o putevima, a vezano za besplatan prolazak stanovnika sa teritorija MZ-a Crmnica, Šestani i Ostros kroz tunel “Sozina”, tijesno sa 4 “za” i 3 “uzdržana” glasa, bez konstatovanja istog. Nažalost kasnije na plenumu nije Zakon dobio podršku, mogu reći u stilu mečeva Kasparova i Karpova….nažalost ispaštaće samo građani opštine Bar", naveo je Nenezić.

Poručio je da se rješenje mora naći.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније