Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

A.J.

31. 07. 2024. 18:25 >> 18:49
1
Čitaj mi:

vuković

"Odbijanjem 'Stana za sve' partije pokazale da su im njihovi interesi ispred građana"

Upravo su poslanice i poslanici u Skupštini Crne Gore glasali o Zakonu Fond "Stan za sve" koji nije dobio potrebnu većinu, jer smo kao i mnogo puta do sada došli u šizofrenu situaciju jer su poslanički klubovi koji su obećali podršku, pa čak i u svojim izbornim kampanjama imali ideju Stan za sve, odlučili da ipak ne glasaju za usvajanje ovog zakonskog rješenja, saopštila je potpredsjednica Građanskog pokreta URA Milena Vuković.

Vuković je istakla da je ogorčena na činjenicu da su gotovo sve partije u Skupštini Crne Gore još jednom pokazale da su im truli politički kompromisi, partijski interesi i sujete važniji od 40 hiljada porodica, odnosno, preko 100 hiljada građana koji nemaju riješeno stambeno pitanje u Crnoj Gori.

"Ovo je svim građankama i građanima jasan signal da trenutna vlast ne vodi računa o njihovom interesu, a da se većina poslanica i poslanika vlasti ponašaju kao tasteri premijera Milojka Spajića i predsjednika Skupštine Andrije Mandića", poručuje Vuković.

"Građanski pokret URA neće odustati od ove ideje i borićemo se da ovo zakonskog rješenje ponovo dođe u skupštinsku proceduru. A uvjerena sam da će ovakvo donošenje odluka partija vlasti građani kazniti na lokalnim izborima u Podgorici 29. septembra, a nakon njih vjerujem ubrzo i na vanrednim parlamentarnim izborima", zaključila je Vuković.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније