Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J.

31. 07. 2024. 20:35 >> 20:44
Čitaj mi:

demokrate neneziću

Paunović: Partija smo na koju se uticati ne može

Mi smo partija na koju se uticati ne može, poručio je portparol Demokrata Mitar Paunović.

On je to kazao u odgovoru poslaniku Socijaldemokrata (SD) Branislavu Neneziću koji je kazao da premijer Milojko Spajić ima jedan princip za Andreja Milovića, a drugi za Aleksu Bečića.

"O tome ko kakav ima princip najbolje govori princip Vaše partije kojeg se čvrsto i beskompromisno držite, a taj princip je ništa drugo do držanje vreće strukturama koje su postavile dinamit pod temelje Crne Gore. Za razliku od vaše partije kojoj kičmu lome Lazović i Katnić i koja je prihvatila da se u Crnoj Gori ne odlučuje, već da se o njoj odlučuje, malo u kriminalnom miljeu, a malo u regionu, mi smo partija na koju se uticati ne može i čiju politiku neće korigovati niti vaš prijatelj Katnić, niti vaši prijatelji u Zagrebu, niti vaši bivši prijatelji u Beogradu", naveo je Paunović.

On je pitao Nenezića i da li će SD povući potpise sa zahtjeva da se oslobodi bivši glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić.

"A kad smo već kod Milivoja Katnića, koji je sa 1700 eura mjesečnih prihoda došao do višemilionski vrijedne imovine, da li ćete povući potpise na zahtjev da se on oslobodi? Ne zbog pljačke Crne Gore, jer ste im vi držali vreću, te vama to ni tada nije smetalo, pa ne smeta ni sada, nego zbog toga što je optužen za ratne zločine u Hrvatskoj, a na osnovu dokaza koje je dostavila Hrvatska", kazao je Paunović.

Portparol Demokrata naveo je i afere koje su pratile Socijaldemokrate u prethodnom periodu.

"A kada pričamo o vama, kako ne pomenuti ono što je obilježilo vašu političku tradiciju i vrijednosti - vrijednosti najgoreg iskorišćavanja države i njenih resursa. Od afere Ramade, kada ste bili toliko bahati da ne izdvojite 1000 eura za partijski skup, nego ste potrošili novac građana, do više stotina hiljada koje ste potrošili na hranu i piće, 10 miliona koji su završili u džep Aca Đukanovića, do 150 hiljada eura koliko Ivan Brajović zaradio od prodaje zemljišta u Danilovgradu i konačno, stana kojeg je jedan vaš funkcioner dobio po cijeni osrednjeg polovnog automobila, do one najsramnije afere i petlje na autoputu koja je magično nestala ili pak bila pojedena zajedno sa onom hranom i pićem gore spomenutim. Mnogo je, Socijaldemokrate, čak i za vas!", zaključuje se u saopštenju Paunovića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније