Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

20. 07. 2024. 18:00 >> 17:25
Čitaj mi:

IZBOR PORTALA

Vijesti 6 u 6: Medicinska sestra tri puta spasila život putniku, proglašena za najboljeg radnika

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 20. jul.

U prostorijama Jedinice HMP Nikšić oko 1 sat desio se napad na ekipu hitne medicinske pomoći doktore i medicinske tehničare u toku pružanja medicinske intervencije, saopštio je direktor Zavoda za Hitnu medicinsku pomoć Crne Gore Vuk Niković.

Rekonstrukcija Vlade mogla bi da uslijedi već iduće sedmice, o čemu se više razgovara u savezu na vlasti, potvrđeno je Portalu RTCG.

Medicinska sestra, zaposlena na aerodromu Podgorica koja je sinoć spasila život putniku na tom aerodromu, biće proglašena za najboljeg zaposlenog u toj kompaniji, saopšteno je iz Aerodroma Crne Gore.

Budvanska policija uhapsila je Đ.D. (32) iz Srbije zbog sumnje da je fizički napao vanbračnu suprugu, oteo iz Pančeva i doveo u Crnu Goru, saopštila je Uprava policije.

Ono što je RTCG juče najavio, danas je i zvanično. Nakon pet godina dogodila se promjena na klupi košarkašica Budućnosti – Petar Stojanović novi je šef stručnog štaba, pošto je preuzeo kormilo "vučica" od Vladana Radovića.

Sve više velikih donatora ima dilemu da li da nastavi da finansira kampanju Džoa Bajdena, a raste i broj demokrata koji ga pozivaju da izađe iz izborne trke. Mediji prenose da je aktuelni predsjednik sve bliže tome da donese odluku da se povuče.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније