Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

05. 08. 2024. 18:00 >> 17:57
Čitaj mi:

izbor portala

Vijesti 6 u 6: Ekonomski rast u prvom kvartalu jedan od najviših u Evropi

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 5. avgust.

 

"Ekonomski rast u prvom kvartalu jedan od najviših u Evropi"

  • Generalni direktor Direktorata za makroekonomske i fiskalne analize i projekcije Miloš Mišković govoreći o Nacrtu Fiskalne strategije za period 2024. - 2027. godine, istakao je da je makroekonomska stabilnost u Crnoj Gori očuvana, da je ubrzan ekonomski rast koji je u prvom kvartalu 2024. godine iznosio 4,4 odsto, te da je jedan od najviših u Evropi.
     

Anulirane liste čekanja za djecu sa smetnjama u razvoju

  • Liste čekanja za pružanje stomatološke zdravstvene zaštite djeci sa smetnjama u razvoju, anulirane su, obavijestili su u Kliničkom centru Crne Gore.

 

 

Preminula državljanka Srbije, pozlilo joj pri izlasku iz mora

  • Državljanka Srbije S.A.B. (52) preminula je danas nakon što joj je pri izlasku iz mora naglo pozlilo, saopštili su iz Pomorsko operativnog centra Uprave pomorske sigurunosti i upravljanja lukama (UPSUL).

 

Potvrđena optužnica za ubistvo Kruščića i napad na Lakić

  • Viši sud u Podgorici potvrdio je optužnicu koju je Specijalno državno tužilaštvo (SDT) podiglo protiv 14 osoba koje se terete za ubistvo Miodraga Kruščića, napad na novinarku Oliveru Lakić i krijumčarenje marihuane, saopšteno je iz SDT-a.

 

Školska godina počinje 2. septembra

  • Školska 2024/25 godina počinje u poned‌jeljak, 2. septembra 2024. godine, a završava se u petak, 13. juna 2025. godine.

 

Dukić traži najveći uspjeh u karijeri, "ajkule" se opraštaju

  • Deseti dan Olimpijskih igara u Parizu mogao bi da bude i posljednji za crnogorske sportiste.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније