Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

21. 08. 2024. 16:17 >> 16:24
Čitaj mi:

REAGOVANJE URA

"Spajić pogubio konce, ponovo manipuliše i iznosi neistine"

Premijer Milojko Spajić ponovo je pogubio konce, nastavio da iznosi neistine, manipuliše i istovremeno zasmijava javnost, saopštili su iz Građanskog pokreta URA, komentarišući današnju konferenciju za novinare.

Iz URA dodaju da je Spajić danas pokušavao ubijediti javnost da su ga na njegovo bahato putovanje u Sen Trope fotografisale organizovane kriminalne grupe.

"Iako su se svi građani uvjerili u to da su fotografije i snimke bahaćenja sa dnevnih žurki u Sen Tropeu objavili prijatelji sa kojima je putovao i sve to podijelili na društvene mreže. U moru svojih obećanja danas naveo i da će građani u narednim godinama od Podgorice do Beograda putovati za tri sata, a do Prištine za čak 90 minuta, što je zasmijalo svakog ko racionalno razmišlja. Istini za volju Spajić ovoga puta nije saopštio kada će ispuniti ta data obećanja i koliko će ona koštati", ističu iz URA.

Iz URA navode da je Spajić, usljed nemogućnosti da isprati rezultate u ekonomiji, danas još jednom dokazao svoju opsesiju Vladom Dritana Abazovića.

"Pozivamo Spajića da, poput svog poslanika Čarapića što više izlazi u javnost. To je najbolji način da sebi sroza i ovo malo podrške što mu je ostalo, baš kao i autoritet, kojeg odavno više nema", zaključuju iz URA.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније