Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Slobodan Doknić, A.B. [ TVCG ]

22. 08. 2024. 19:49 >> 21:59
Čitaj mi:

PROTEST KOD TUNELA BUDOŠ

Nikšićani blokirali Budoš, zahtijevaju da se grit ukloni sa parcela

Mještani nikšićkih naselja Straševina i Kličevo od 19 sati blokirali su magistralni put Nikšić- Podgorica. Blokada je kod tunela Budoš, a mještani su nezadovoljni jer sumnjaju da je materijal koji je skladišten na parcelama u tim naseljima opasan po zdravlje.

Mještani sumnjaju da je materijal koji je odložen na parcelama zapravo grit. Takođe su poručili da će saobraćajnicu blokirati do 20:30 sati. 

Uprava za inspekcije je ranije naložila da se pomenuti otpad ukloni sa parcela. Međutim, Centar za ekotoksikološka istraživanja tvrdi da u materijalu nema ništa opasno.

Mještani  zahtijevaju da se materijal odloži van Kličeva i Straševine, a i van opštine Nikšić, a takođe sumnjaju u nalaz Centra.

Iz Mjesne zajednice takođe su najavili da će u ponedjeljak imati sastanak sa prvim čovjekom Opštine, Markom Kovačevićem, u cilju rješavanja ovog problema.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније