Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.B. [ DW ]

22. 08. 2024. 17:49 >> 17:50
Čitaj mi:

BIVŠI LIDER SAD

Obama podržao Kamalu Haris: Boriće se za svakog Amerikanca

Bivši američki lider Barak Obama je na kongresu Demokrata u Čikagu podržao Kamalu Haris, poručivši da je "spremna za taj posao“.

Obama je pozvao Demokratsku stranku da se ujedini iza svoje predsjedničke kandidatkinje Kamale Haris, prenosi Dojče vele. 

"Kamala je provela čitav život dajući ljudima jednake šanse koje je Amerika i njoj pružila. Boriće se za svakog Amerikanca“, kazao je Obama, 

Obama je istovremeno upozorio da će trka biti tijesna, ali da bi, ako stranka u preostalih jedanaest nedjelja do izbora bude radi kao nikada do sada, Haris mogla postati sljedeća predsjednica Sjedinjenih Država.

Aktuelnog predjsednika Džoa Bajdena pohvalio je kao čuvara demokratije.

"Bajden će ući u istoriju kao lider koji je branio demokratiju u trenutku velike opasnosti. Ponosan sam što ga nazivam svojim predsednikom, ali još sam ponosniji što ga nazivam svojim prijateljem", poručio je Obama. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније