Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.M.

22. 08. 2024. 18:33 >> 19:25
Čitaj mi:

Australija

Uhapšen muškarac: Nakon slijetanja napustio avion preko krila

Jedan putnik je danas uhapšen na aerodromu u Australiji nakon što je kroz izlaz za slučaj opasnosti, napustio avion, prošao duž krila, a zatim se spustio na pistu.

Avion kompanije Džetstar (Jetstar) sletio je na aerodrom u Melburnu iz Sidneja i parkirao se na izlazu terminala, kada je muškarac napustio avion pored desnog izlaza, rekli su zvaničnici.

Otvaranje izlaza za slučaj opasnosti automatski je pokrenulo klizač sa zadnjeg djela krila na trupu do zemlje, navodi se u saopštenju Džetstara. Ali čovjek je umjesto toga hodao duž krila i spustio se na jedan od dva motora.

Jedna od putnica Odri Vargeze (Audrey Varghese) rekla je da su putnici vrištali dok je čovjek počeo čudno da se ponaša neposredno prije nego što je otvorio vrata.

"Čim je avion počeo da se zaustavlja, on je ustao i krenuo prema izlazu za slučaj opasnosti, i pritom je gurao ljude, izazivajući komešanje, a onda je otvorio vrata za slučaj opasnosti", rekla je Vargese za lokalnu radio stanicu.

Drugi putnik je izjavio za televiziju Najn Njuz (Nine News) da je muškarac pušio i da je bezuspješno zahtijevao od posade aviona da mu da alkohol.

Policija je uhapsila čovjeka zbog "agresivnog ponašanja i kršenja bezbjednosnih protokola aviona", a hitna pomoć je muškarca pregledala i zatim ga prevezla u bolnicu, gdje će ostati radi dalje procjene, navodi se u saopštenju policije.

Aerodrom u Melburnu saopštio je da je čovjeka prvo uhvatila posada i radnici aerodroma prije nego što ga je policija uhapsila.

"Aerodrom Melburn je ponosan na izuzetan odgovor zemaljske posade, jer nije bilo neposredne opasnosti po druge putnike ili aerodromsko osoblje", navodi se u saopštenju aerodroma.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније