Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

K. J.

25. 07. 2024. 17:30 >> 17:30
Čitaj mi:

Ministarstvo finansija

Održani radni sastanci na temu Nacrta Fiskalne strategije

U susret održavanju okruglog stola o Nacrtu Fiskalne strategije Crne Gore za period 2024-2027. godine, u Ministarstvu finansija, održani su radni sastanci sa predstavncima zainteresovanih strana, koji su iskazali interesovanje za dijalog na ovu temu.

“Tim Ministarstva finansija, na čelu sa državnim sekretarkama, dr Bojanom Bošković, Jovanom Nišavić i Milicom Adžić, zajedno sa savjetnicom premijera za ekonomsku politiku, Milenom Milović razgovarao je sa predstavnicima Advokatske komore, 13. Jul – Plantaže, Coca Cola HBC i Fidelity Consulting”, saopšteno je iz tog resora.

Tokom konstruktivnog razgovora o sadržaju Nacrta Fiskalne strategije Crne Gore za period 2024-2027. godine, učesnici sastanka su, iz vizure sopstvenog poslovanja, dali prijedloge za unaprjeđenje i izmjenu pojedinih segmenata ovog dokumenta.

“Inicijativom za održavanje sastanaka ovog tipa, još jednom je ukazano na važnost otvorenog dijaloga i spremnost Ministarstva finansija, i Vlade, da uvaži konstruktivne prijedloge i kritike tokom složenog procesa kreiranja jednog od krucijalnih dokumenta koji definiše fiskalnu politiku države do kraja 2027. godine”, navodi se u saopštenju.

Iz MF-a podsjećaju da su prethodno uputili javni poziv zainteresovanoj javnosti da se prijavi za učešće na radnim sastancima i tematskom okruglom stolu, koji će se sjutra, 26. jula, održati u multimedijalnoj sali stare zgrade Vlade, sa početkom u 10.00 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније