Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

24. 07. 2024. 20:17 >> 20:17
Čitaj mi:

vremenska prognoza

Sjutra vjetar i na sjeveru i na jugu, za vikend prestaje

Sjeverni vjetar sjutra će duvati i na jugu i na sjeveru zemlje. Na sjeveru umjereno oblačno sa sunčanim intervalima do 28 stepeni, na jugu uglavnom sunčano do 35 stepeni.

 

Na sjeveru Crne Gore promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima uz umjeren do jak sjeverni vjetar. Temperatura do 28 stepeni.

Na jugu pretežno sunčano. Vjetar umjeren do jak sjeverni. Temperatura do 35 stepeni.
More umjereno talasasto. Vjetar sjeverni, umjeren do jak. Temperatura mora 24 stepena, UV indeks oko 8 UV jedinica.

Narednih dana na sjeveru - u petak promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima, a u subotu pretežno sunčano i toplije. Sjeverni vjetar u subotu će oslabiti i prestati.

Na jugu sunčano ili pretežno sunčano. Sjeverni vjetar postepeno slabi. U subotu 2 do 3 stepena toplije vrijeme.

Prognoza za Evropu:

U većem dijelu Evrope sjutra promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima i suvo. Kiša će mjestimično biti u Skandinaviji, na britanskim ostrvima, i naročito u istočnim i sjeveroistočnim predjelima. I dalje je najtoplije na Pirinejima i Mediteranu dok će britanska ostrva zahvatiti hladnija vazdušna masa s Atlantika. Najviša dnevna temperatura u glavnim gradovima od 20 stepeni u Londonu do 40 u Madridu.

Prognoza za Balkan:

Na Balkanu više sunčanih perioda i suvog vremena. Kiša na jugu, a posebno u pojasu oko Crnog mora. Biće prijatno toplo, jedino duž morskih obala temperatura malo viša.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније