Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

M.M. [ Dan ]

29. 08. 2024. 08:48 >> 08:48
Čitaj mi:

o zloupotrebi imovine Glavnog grada

Rabrenović: Tužilac na tragu nestalih službenih auta

Od 27 vozila u vlasništvu Glavnog grada za nijesmo znali gdje su, utvrdili smo da je jedno, koje je pripadalo Dječjem savezu u neispravnom stanju i nalazilo se na Veruši, dok je za 21 vozilo MUP utvrdio lokaciju, a za pet automobila nijesmo dobili adrese osim da su registrovana na Glavni grad, rekao je Veselin Rabrenović, v.d. rukovodioca Službe za zajedničke poslove.

"Dokumentaciju takođe nismo pronašli. Među ovim vozilima nalazi se i jedno sa privatnim tablicama. Ne znam kako je se tu našlo, ali vjerovatno će nadležni organi utvrditi, jer po izvještaju MUP-a te tablice ne pripadaju Glavnom gradu. Za osam vozila znamo gdje se nalaze, ali nismo dobili ugovore o ustupanju. Za ostalih 13 vozila smo dobili određenu dokumentaciju, ali ne posjedujemo dokumentaciju o rasknjižavanju", kaže Rabrenović.

On ističe da nepoklapanja postoje i u dijelu opreme, kao što su računari, štampači, frižideri, stolice, stolovi, kopir aparati...

"Nadležni organi će utvrditi o čemu se ovdje radi. Od MUP-a sam tražio da mi dostave podatke gdje je poslednji put izvršena registracija vozila i dobio sam poziv od Odjeljenja za ekonomski kriminal po nalogu tužioca da dam obavještenje. Zbog samog postupka ne bih iznosi ni registarske tablice i druge detalje, ali mogu reći da se vozila nalaze kod jednog preduzeća druge opštine, u Zeti, a imamo i da je jedno vozilo prodato u Tivtu. Dio vozila je isporučeno Deponiji", rekao je Rabrenović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније