Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

29. 08. 2024. 18:17 >> 18:20
Čitaj mi:

IO PES PLJEVLJA

"Očekujemo da Drobnjak vrati mandat"

Uvažavajući pravo na stav i mišljenje svakog pojedinca IO Pokreta Evropa sad Pljevlja odobrava, ali ne i podržava neopozivu ostavku člana IO PES Pljevlja i dosadašnjeg odbornika u lokalnom parlamentu Milomira Drobnjaka, saopštili su iz pljevaljskog Pokreta Evropa sad.

Kako su kazali, očekuju da im Drobnjak vrati mandat.

"Očekujemo od sada već bivšeg kolege Drobnjaka koji se kroz ove tri godine članstva u PES Pljevlja pokazao kao moralan čovjek i veliki profesionalac da vrati mandat PES-u Pljevlja, jer su ga u lokalnom parlamentu upravo izabrali građani kao predstavnika koji će djelovati u ime Pokreta Evropa sad Pljevlja, prateći ideju Milojka Spajića i kompletne stranke. PES Pljevlja kao i svaka stranka susreće se sa brojnim izazovima u organizacionom smislu za čije rješavanje je potrebno vrijeme i žao nam je što kolega Drobnjak nije imao sluha za zajedničko prevazilaženje istih", naveli su iz pljevaljskog PES-a.

Ipak, uprkos napadima i krizama sa kojima se, kako kažu, susreću, IO PES-a Pljevlja radi odgovorno, što je nedavno potvrđeno predstavljanjem “Plana za oporavak Pljevalja” čija realizacija je već počela. To je, dodaju, više nego što je iko uradio u proteklih 30 godina.

"Napominjemo da su projekti realni i za njihovu realizaciju već postoje ispunjeni preduslovi. Široka koalicija na državnom nivou koja je okupila narode svih vjera i nacija potvrdila je još jednom zalaganje za multietnički, multivjerski i multikulturalni sklad koji se pozitivno reflektovao i na opstinu Pljevlja. Žao nam je što sve pomenuto za odbornika Drobnjaka nije bilo dovoljno. Očekujemo od odbornika Drobnjaka da zadrži svoja moralna načela, da moralno ne posrne, vrati mandat PES-u Pljevlja što je jedini ispravan korak u ovom momentu, sve suprotno smatraće se odstupanjem od principa za koje se zalagao", zaključili su iz pljevaljskog PES-a.

IO PES-a Pljevlja bivšem kolegi Drobnjaku želi uspjeh u pojedinačnom djelovanju ili u okviru neke druge političke organizacije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније