Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.

29. 08. 2024. 11:51 >> 12:21
1
Čitaj mi:

VUKŠIĆ MARKOVIĆU

"Žalite se onome ko Vas je imenovao - Vladi"

Savjetnik Predsjednika Crne Gore za bezbjednost i odbranu Dejan Vukšić reagovao je na saopštenje državnog sekretara Ministarstva odbrane Marka Markovića. Vukšić je poručio Markoviću da s obzirom na to da sjedi na tako visokom položaju, da uzme Poslovnik o radu Savjeta i pročita ga.

Vukšić poručuje Markoviću da pronađe dio koji kaže da Savjet o svom radu obavještava javnost a ne Predsjednik, te po proceduri saopštenja koja se objavljuju priprema sekretar Savjeta, a zajednički ga odobravaju kabineti Predsjednika države, Vlade i Parlamenta, kao što je urađeno i juče.

"Kako u predmetnom saopštenju nema informacija koje Vi pominjete - žalite se onome ko Vas je imenovao a to je Vlada, tj. u ovom slučaju kabinet Premijera koji je odobrio jučerašnje saopštenje", poručio je Vukšić. 

Osim, kako kaže, nema problem da će time ugroziti svoju poziciju.

"I ne brinite gospodine Markoviću, ništa se ne može prikriti, niti će bilo ko izbjeći odgovornost za svoje postupke", poručio je Vukšić. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније