Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.B. [ Portal RTCG ]

29. 08. 2024. 13:20 >> 13:21
Čitaj mi:

SASTANAK

Rajzing Rajnke sa reisom: Nastavićemo saradnju sa vjerskim zajednicama 

Ambasadorska Sjedinjenih Američkih Država Džudi Rajzing Rajnke sastala se danas sa reisom Islamske zajednice Rifatom Fejzićem, poručivši da će saradnja sa vjerskim azjednicama biti nastavljena.

Fejzić je na sastanku naglasio podršku međunarodne zajednice u osiguravanju jednakosti i pravde za sve vjerske zajednice u Crnoj Gori.

Rajzing Rajnke je potvrdila posvećenost Sjedinjenih Američkih Država u praćenju i podršci vjerskim pravima kao suštinskom aspektu demokratskog društva. Istakla je važnost nastavka saradnje između vjerskih zajednica i državnih institucija.

Sastanak je zaključen uz obostranu saglasnost o značaju daljeg jačanja saradnje i promovisanja jednakih prava za sve vjerske zajednice u Crnoj Gori.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније