Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.Lj. [ Vijesti/rtcg.me ]

28. 08. 2024. 10:51 >> 11:01
1

BUDVA

Zenović napustio Demokrate nakon dogovora o nastupu sa PES-om?

Nosilac liste Demokrata na minulim majskim izborima Đorđe Zenović za Portal RTCG nije želio da potvrdi ili demantuje saznanja da je sinoć napustio tu partiju.

Vijesti nezvanično saznaju da je Zenović odluku o napuštanju Demokratske CG objelodanio sinoć na sastanku odbora te partije u Budvi nakon što je saopšteno da će zajedno sa Pokretom Evropa sad (PES) nastupiti na predstojećim novembarskim vanrednim lokalnim izborima.

"Nemam komentar na tu temu. Kad budem odlučio, oglasiću se tim povodom narednih dana", kazao je Zenović Portalu RTCG.

Kako saznaju "Vijesti", i dio Odbora podržao je Zenovića i iskazao nezadovoljstvo odlukom vrha Demokrata da mimo konsultacija sa lokalnim Odborom donese odluku da sa Spajićevom partijom nastupi na budvanskim izborima.

Još se ne zna da li će Zenović nastaviti svoj politički angažman sam ili u vidu građanske liste.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније