Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

29. 08. 2024. 12:25 >> 12:26
Čitaj mi:

PREDSJEDNIK NA GLOBSEC FORUMU

Milatović sa Fon der Lajen u Pragu

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović boraviće 30. i 31. avgusta u Pragu, gdje će učestvovati na GLOBSEC Forumu 2024, najavljeno je iz Kabineta predsjednika.

U saopštenju Kabineta piše da će se na marginama Foruma, Milatović sastati sa predsjednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen i novim američkim izaslanikom za Zapadni Balkan Aleksanderom Kasanofom.

Tokom učešća na forumu, Milatović će govoriti na panelu na temu kako Zapadni Balkan može iskoristiti trenutak da ubrza integracioni proces ka Evropskoj uniji.

GLOBSEC Forum, jedna od najistaknutijih evropskih platformi za dijalog, ima za cilj da ukaže na rastući značaj Centralne i Istočne Evrope u globalnoj bezbjednosti.

Ovogodišnji forum okupiće više od 1.500 učesnika iz preko 70 zemalja svijeta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније