Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M.

29. 08. 2024. 21:37 >> 21:39

URA

Spajićeva Vlada priznala da je ugrozila unutrašnju i nacionalnu bezbjednost, neko mora odgovarati za to

"Spajićeva Vlada je odbila početkom godine da Turskoj izruči Binali Čamgoza uprkos upozorenjima koja su mjesecima stizala od Abazovića i Adžića, ali i brojnih drugih ljudi iz sektora bezbjednosti i nevladinog sektora. Time su ugrozili unutrašnju i nacionalnu bezbjednost Crne Gore jer je Čamgoz lice koji je optuženo za više teških krivičnih djela, među kojima su ubistva, otmice i iznude. Pored toga, Spajićeva Vlada se oglušila o odluke sudova koji su cijenili da postoje svi uslovi da traženo lice bude izručeno Turskoj", saopštili su iz Građanskog pokreta URA.

Iz URE su istakli da je naknadnom pameću Spajićeva Vlada samo potvrdila sve ono što su Abazović i Adžić govorili, kao i to da se radi o visoko koruptivnom poslu koji je odrađen na štetu unutrašnje i nacionalne bezbjednosti Crne Gore, ali i narušavanju međudržavnih odnosa sa Turskom.
 
"Ovo je još jedan u nizu poteza koji predstavlja diletantizam ove Vlade i do sad neviđeno urušavanje institucija za koje neko osim političke, mora snositi i krivičnu odgovornost", poručuju iz URE.
 
Oni su zaključili da je nakon svakodnevnih afera, bahatosti i neozbiljnosti, Vlada Milojka Spajića pokrenula i rubriku "naknadna pamet" kojim je konačno priznala da ne zna šta radi, niti kakve štetne odluke donosi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније