Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K. J.

17. 09. 2024. 11:43 >> 11:43
1

Joković

"Tendencioznim naslovima pokušavaju narušiti moju ljudskost"

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vladimir Joković, reagovao je na navode u medijima u kojima se spekuliše da je uporedio zaražene eutanazirane životinje sa ljudima stradalim od epidemije korona virusom.

“Apsolutno je netačno da mi je i zadnja namjera bila da pomislim, a kamoli izgovorim tako nešto. Tendeciozni naslovi kojima se pokušava narušiti prije svega moja ljudskost, a zatim i naružiti moj lik i djelo u javnom i političkom životu nijesu iznenađenje. I jasno mi je iz čije to kuhinje ide. Spinovanje ovakvih tema govori samo za sebe o prirodi onih koji to rade", navodi Joković.

Ovog puta, reagovao je kako kaže, iz moralnih razloga.

"Pokušao sam da objasnim i rekao da situacija koja nam se desila kao posledica kju groznice koja je pogodila stočni fond nije ni približno katastrofalna kao druge situacije iz skorije prošlosti. Te da nema razloga da se diže tolika pompa ako smo odmah, kao država, stali uz svoje poljoprivrednike i stočare. Ljudski životi su nenadoknadivi. Sve ostalo je u domenu mogućeg”, navodi Joković.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније