Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.V.

17. 09. 2024. 12:50 >> 14:52
Čitaj mi:

IZGUBIO SPOR

Džihan Abazović državi će morati da uplati dug od 38 i po hiljada

Brat bivšeg premijera Dritana Abazovića, Džihan Abazović, izgubio je spor sa Zavodom za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore i dužan je da vrati državi Crnoj Gori dug od 38.508 eura, saopštio je politički pokret Alternativa Crna Gora.

Kako navode, on je kao zaposleni JZU Dom zdravlja Ulcinj u septembru 2009. poslat na specijalizaciju u Beograd.

"Nakon uspješno završene specijalizacije bio je dužan da se vrati u matičnu ustanovu i ostane na radu naredne četiri godine. Međutim, nakon što se vratio, bio je na roditeljskom odsustvu godinu dana, a odmah nakon toga i na odsustvu zbog njege djeteta u trajanju od dvije godine, čime su se stekli svi uslovi da državi vrati novac koji je uložila u njegovo školovanje", naveli su  iz Alternative na Fejsbuk stranici i dodali:

"Iako je ovaj sudski proces trajao dugo, ono što je interesantno jeste da je Džihan uložio žalbu na prvostepenu presudu upravo u vrijeme kada je njegov brat Dritan bio premijer. Da li je ovo bio bratski savjet i zajednički pokušaj da se ošteti državni budžet?! Takođe, postavlja se pitanje ko je, kako i zašto omogućio Džihanu Abazoviću da dug vrati u ratama do 2028. godine, ako znamo da je prije 2 godine otvorio višemilionsku kliniku u Beogradu?!"

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније