Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

25. 07. 2024. 18:00 >> 17:14
1

IZBOR PORTALA

Vijesti 6 u 6: Mandić, Knežević i Bečić persone non grata u Hrvatskoj

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 25. jul.

Hrvatska proglasila Mandića, Kneževića i Bečića personama non grata

Ministarstvo vanjskih i evropskih poslova Hrvatske proglasilo je Andriju Mandića, predsjednika Skupštine Crne Gore, Milana Kneževića, poslanika u Skupštini Crne Gore, te Aleksu Bečića, potpredsjednika Vlade Crne Gore nepoželjnim u toj državi.

"Iznenađeni reakcijom Hrvatske, predlažem Vladi da ne uvodi recipročne mjere"

Predsjednik Skupštine Andrija Mandić saopštio je na današnoj sjednici Skupštine da predlaže Vladi da ne uvodi i ne preduzima nikakve recipročne mjere, povodom odluke zvaničnog Zagreba da Mandića, potpredsjednika Vlade Aleksu Bečića i lidera Demokratske narodne partije (DNP) Milana Kneževića proglasi za persone non grata.

Rekonstrukcija obezbjeđuje stabilnu Vladu, pitanje ko je u Milatovićevom bloku

Profesor Miloš Bešić za Portal RTCG kazao je da rekonstrukcija obezbjeđuje stabilnu Vladu. Komentarišući izjavu predsjednika Jakova Milatovića da imamo podjelu na dva politička bloka, Bešić je kazao da bi bilo zanimljivo da znamo da li bloku u kojem se Milatović pronalazi pripada Demokratska partija socijalista.

BS: Kapitalni projekti gdje žive Bošnjaci da budu prioritet Vladi

Predsjednik Bošnjačke stranke (BS) Ervin Ibrahimović, u sporazumu sa premijerom Milojkom Spajićem, koji se odnosi na učešće BS u 44. Vladi, definisao je projekte koji će biti prioritet Vlade u narednom periodu, saopšteno je iz te partije. 

Uhapšen albanski državljanin: Blizu Božaja na plantažama gajio marihuanu

Albanski državljanin uhapšen je jutros, pošto su crnogorski i albanski policajci pronašli tri plantaže na kojima je osumnjičeni gajio 11.350 stabljika marihuane.

 

"Razriješena kriza u Glavnom gradu, niko ne treba da se plaši izbora"

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović ocijenio je da je dobro što se evidentna politička kriza koja je postojala u Glavnom gradu razriješila i da u demokratiji niko ne bi trebao da se plaši izbora.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније