Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

27. 08. 2024. 20:08 >> 20:08
Čitaj mi:

DRUGA POBJEDA U SLOVENIJI

Budućnost serijom 14:0 slomila Krku

Treći prijateljski meč, druga pobjeda - košarkaši Budućnost Volija su u Kranjskoj Gori savladali još jednog rivala iz ABA lige, Krku (86:79).

Tim Andreja Žakelja je turneju u zemlji svog trenera počeo porazom od Cedevita Olimpije 93:83, potom istovjetnim rezultatom nadvisio novog člana regionalnog takmičenja (ako se to više tako može zvati) Dubai, a večeras bio bolji i od tima iz Novog Mesta.

Krka je bolje počela meč, u nekoliko navrata imala i plus sedam, da bi "plavi" serijom 14:0 preokrenuli na 33:26.

Od tada do kraja su vodili, a najveću razliku su imali u posljednjoj četvrtini, kada su prišli na 79:63. Slovenački tim je tada vezao devet poena, prišao na 79:72, ali nije mogao da zaprijeti.

Mekinli Rajt je bio najefikasniji sa 14 poena, a upisao je i šest asistencija i četiri skoka. Rašid Sulejmon je ubacio 13 poena, Nikola Tanasković (imao i 10 skokova) i Mateo Drežnjak po 11 poena, a Flečer Megi 10.

U poraženom timu najbolji su bili Robert Jurkovič sa 15 i Jan Špan sa 12 koševa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније