Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

27. 08. 2024. 21:26 >> 21:26

BUDUĆNOST ZAVRŠILA SLOVENAČKU TURNEJU

Rajt: Želimo da se borimo za titule

Pobjedom nad Krkom (86:79), košarkaši Budućnost Volija su završili slovenačku turneju.

Ekipa se sjutra vraća u Podgoricu iz Kranjske Gore, a pripreme će nastaviti u glavnom gradu Crne Gore.

"Bio je ovo dobar test za nas. Malo smo umorni, ali smo izašli da se takmičimo i odradili posao. Trudili smo se u odbrani, bilo je i grešaka, ali to se dešava. Sve u svemu, bilo je dobro", rekao je Mekinli Rajt, koji je sa 14 poena predvodio listu od pet igrača sa dvocifrenim učinkom.

Tim Andreja Žakelja je na startu poražen od Cedevita Olimpije 93:83, potom je istovjetnim rezultatom savladao Dubai, a sada bio bolji od još jednog učesnika ABA lige.

"Igrali smo sa tri veoma dobra tima, sa kojima ćemo se sastati i tokom sezone. Kada se uzme u obzir da smo imali tri zajednička treninga pred dolazak ovdje, mislim da je bilo veoma dobro".

Rajt je ubijeđen da nova ekipa Budućnosti ima kvalitet da daleko dogura u svim takmičenjima.

"Sastavljen je veoma dobar tim, očigledno je da želimo da se borimo za titule. Ali, idemo utakmicu po utakmicu", poručio je američki plejmejker.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније