Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

20. 08. 2024. 11:45 >> 11:45
Čitaj mi:

POTPISAO NOVI UGOVOR

Budućnost odbila 350.000 za Kamenjaša, Repeša izvisio za pojačanje

U danu kada je dovela Judoku Azubuikea, Budućnost Voli je mogla da ostane bez centra na kojeg je računala kao sigurnog člana ekipe - Kenana Kamenjaša.

Kako Portal RTCG saznaje, italijanski Trapani je nudio 350.000 eura "plavima" i veliki novac reprezentativcu Bosne i Hercegovine, ali je predsjednik Budućnosti Dragan Bokan to odbio.

Kamenjaš je imao ugovor na još jednu sezonu, ali zbog ponude kluba koji vodi bivši trener Podgoričana, Jasmin Repeša, nije ni trenirao sa saigračima.

Nesporazum je riješen tako što je igrač koji je prošle polusezone u dresu Budućnosti u ABA ligi prosječno bilježio 12 poena i 7,5 skokova (u Evrokupu 10,3 i 5,8) juče stavio paraf na produžetak saradnje sa šampionom Crne Gore.

U novom ugovoru je, kako saznajemo, i jasno naznačeno koliko iznosi obeštećenje. Ako neko odluči da aktivira klauzulu, Budućnost neće moći da spriječi 24-godišnjeg centra da ode...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније