Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

01. 09. 2024. 22:45 >> 23:45
Čitaj mi:

SERIJA A

Derbi dana donio uspavanku - bez pobjednika u Torinu

Fudbaleri Juventusa i Rome odigrali su neriješeno 0:0 u jednom od tri derbija Serije A koje smo imali u 3. kolu.

Nakon što je duel Inter - Atalanta završen 4:0, a Lacio i Milan odigrali sjajan duel na "Olimpiku" (2:2), meč na "Alijanc stadionu" u Torinu nije donio ništa u čemu bi navijači oba kluba mogli da uživaju.

Anemičan, dosadan fudbal, neiskorištenog potencijala koji su oba trenera imali u svojim rosterima.

Danijele de Rosi ni nakon što je Paolo Dibala kazao da ostaje u Rimu nikako da krene od starta i sa njim i sa njegovim zemljakom Matijasom Suleom, koji takođe traži formu.

Šta tek reću za Artjoma Dovbika, 27-godišnjeg ukrajinskog reprezentativca koji je u Seriju A stigao sa titulom "pićićija", najboljeg strijelca španske La Lige, a u prva tri kola je ukupno uputio šest šuteva, od čega samo dva u okvir gola.

Ni De Rosijev kolega i saigrač iz reprezentacije Tijago Mota nije mijenjao tim, sa za ovakve utakmice dosta statičnim Fađolijem i Lokatelijem u veznom redu.

Andrea Kambjazo se nije snašao najbolje na krilnoj poziciji, a ni u prva dva kola sjajni Samuel Mbangula nije više "tajna" za protivnike u Seriji A.

Tokom meča nije napravljena ni jedna izglednija prilika ni ispred gola Di Gregorija, niti ispred Svilara.

Na poluvremenu, priliku da debituju dobili su Ten Kopmajners, najskuplje pojačanje Juventusa iz Atalante kao i Fransisko Konseisao, koji debituje 20 godina nakon što je njegov otac Seržo odigrao posljednju utakmicu u Seriji A.

Čak 7.539 dana je prošlo između tih dviju utakmica.

Međutim, ni promjene nisu donijele nikakav boljitak u igri ni jednog ni drugog kluba, i na kraju završeno je bez golova.

U Italiji nakon tri kola, nema više ekipe koja ima sve pobjede, ali Juventusu ostaje bar da i dalje nije primio gol. 

Roma nakon tri kola ima dva boda, s tim što sa ovim bodom većina navijača će biti zadovoljna.

OSTALI REZULTATI

Fiorentina - Monca 2:2

Đenova - Verona 0:2

Udineze - Komo 1:0

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније