Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

31. 08. 2024. 22:54 >> 23:00
Čitaj mi:

SERIJA A (3. KOLO)

Remi Lacija i Milana, Napoli dva puta savladao igrača na golu Parme za trijumf

Treće kolo Serije A još nije završeno, a Milan je na tek 14. mjestu, sa svega dva boda.

Nakon remija sa Torinom izborenog u posljednjim trenucima i poraza od Parme, tim Paula Fonseke je opet igrao neriješeno, ovog puta na gostovanju Laciju (2:2).

"Rosoneri" su poveli pogotkom Strahinje Pavlovića, koji je glavom zakucao loptu u mrežu nakon kornera Kristijana Pulišića u 11. minutu.

Trener "nebesko-plavih" Marko Baroni je na velikom odmoru u igru ubacio Adama Marušića, a njegovi saigrači došli do preokreta u razmaku od četiri minuta - Tati Kasteljanos je u 62. izjednačio, a Bulaje Dija pogodio za 2:1 u 66. Oba puta je asistent bio lijevi bek Nuno Tavareš.

Zasluženi remi gostima donio je Rafael Leao u 72. minutu, nakon akcije sa Teom Ernandesom i Tamijem Ejbrahamom.

Mnogo uzbuđenja je bilo na stadionu "Dijego Armando Maradona", gdje je Parma vodila od 19. minuta, ali je pala u sudijskoj nadoknadi, kada je Napoli iskoristio prednost igrača više i stigao do pobjede.

Gosti su poveli golom Anž-Joana Bonija iz penala u 19. minutu, ali je golman Zajon Suzuki u 76. minutu dobio drugi žuti karton.

Kako je Fabio Pekja već bio izvršio svih pet izmjena, između stativa je morao da stane defanzivac Enriko del Prato.

Odolijevao je sve do nadoknade, ali je u 92. minutu Romelu Lukaku izjednačio, a Andre-Frank Zambo-Angisa u 96. donio preokret.

Zanimljivo je da je Del Prato oba puta bio na lopti, ali mu je nekako prošla pored ruku...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније