Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

N. N. [ VPSCG ]

01. 09. 2024. 16:29 >> 16:29
Čitaj mi:

EVROPSKO PRVENSTVO U BUGARSKOJ

"Mlade ajkule" izgubile na startu od Španije

Juniorska vaterpolo reprezentacija Crne Gore poražena je na startu Evropskog prvenstva, koje se održava u bugarskom Burgasu od Španije 8:6 (1:3, 2:1, 2:2, 3:0).

Tim Miodraga Mirovića je odlično počeo utakmicu, ali je u finišu ostao bez rješenja u napadu, što je "crvena furija" kaznila.

Poslije 2. četvrtine je bilo 3:1 za "mlade ajkule", rival je izjednačio na 3:3, ali je Crna Gora još tri puta imala minimalnu prednost. Nažalost, u posljednjoj četvrtini je primila tri, a nije dala nijedan gol.

Posljednja šansa ispuštena je kada nije realizovan napad sa igračem više, nakon tajm-auta. Španija je imala 40 sekundi da sačuva minimalnu prednost, a u posljednjim trenucima je došla i do konačnih 8:6.

Tri puta je mrežu rivala pogodio Balša Vučković, po jednom Srđan Janović, Tim Perov i Nikola Petrović.

U 2. kolu naša selekcija sjutra od 13.15 po našem vremenu (14.15 po lokalnom) igra protiv Mađarske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније