Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 09. 2024. 16:00 >> 16:05
Čitaj mi:

mladi napadač ide u prag

Odlazak novog bisera: Perišić prelazi u Slaviju

Još jedan biser crnogorskog fudbala odlazi iz Budućnosti - kako RTCG saznaje, Vladimir Perišić je otputovao u Prag na potpis ugovora sa Slavijom.

Perišić je bio i na meti slovačke DAC Dunajske Strede, u kojoj se proslavio Nikola Krstović, ali se onda u priču uključio praški velikan.

Prva ponuda Slavije je odbijena, ali je učesnik Lige Evrope poboljšao uslove i zadovoljio uslove i Budućnosti i momka koji se prije dva dana prvi put našao na spisku selektora A reprezentacije Roberta Prosinečkog.

Mladi napadač je dio sjajne omladinske reprezentacije Crne Gore, koju već godinama vodi njegov otac Goran, a prošle sezone je bio prvi strijelac Druge lige u dresu Koma.

Time je "zaradio" ulazak u prvi tim Budućnosti i pokazao da mu je tu i mjesto.

Kako saznajemo, kada odradi ljekarske preglede Perišić će staviti potpis na višegodišnji ugovor sa Slavijom, ali neće odmah dobiti šansu da zaigra za prvi tim.

Planirano je da se do januara kali na nekoj pozajmici, a nije nemoguće da kao član kluba iz glavnog grada Češke još nekoliko mjeseci nosi plavo-bijeli dres. 

Ovog ljeta je Budućnost već prodala jednog člana talentovane omladinske reprezentacije i najveću nadu crnogorskog fudbala Vasilija Adžića, koji je u višemilionskom poslu prešao u Juventus.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније