Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

31. 08. 2024. 00:05 >> 00:59
Čitaj mi:

prelazni rok

Sančo u Čelsiju, Sterling pojačao Arsenal

U samom finišu prelaznog roka završeni su neki od zvučnijih transefera, pa je tako Sančo definitivno završio u Čelsiji, dok je Rahim Sterling prešao u Arsenal.

Sterling, fudbaler Čelsija potpisao je u "minut do 12" za ljutog rivala.

Dogovorena je pozajmica, a ključan faktor bio je menadžer Arsenala Mikel Arteta, koji je bio pomoćnik u Mančester sitiju dok je Sterling tamo igrao.

Za engleskog reprezentativca i fudbalera Mančester Junajteda Džejdona Sanča bili su zainteresovani klubovi širom Evrope ali poseban interes pokazali su Čelsi i Juventus.

Na kraju se Sančo ipak vratio u London - radi se o pozajmici sa obavezom otkupa na kraju sezone. Otkup iznosi 25 miliona funti, višestruko manje od 70 miliona koliko je Junajted platio Borusiji za njegov dolazak ljeta 2021.

U posljednjim trenucima trgovao je i Mančester junajted - Manuel Ugarte je stigao na Old Traford u transferu vrijednom 50 miliona eura koliko je zaradio Pari Sen Žermen.

Vilfrid Zaha nije oduševio u Galatasaraju, pa su Turci odlučili da ga puste u Olimpik iz Liona gdje će naredne sezone nastupati kao pozajmljeni igrač.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније