Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Milan Jovanović

01. 09. 2024. 11:21 >> 13:13
2
Čitaj mi:

POI

Đinović bez finala, kvalifikacije završio na 26. mjestu

Prvi crnogorski takmičar koji je nastupio na Paraolimpijskim igrama u Parizu, parastrijelac Milan Đinović, nije uspio da se plasira u finale streljačkog turnira u disciplini vazdušna puška SH1 - R3.

Na takmičenju koje je održano u Šatoruu, u Francuskom nacionalnom streljačkom centru, Đinović je kvalifikacije završio na 26. mjestu sa 629,3 kruga - podsjetimo njegov lični rekord je 635,1 krug.

Za plasman u finale neophodno mu je bilo 633.8 bodova - najboljih osam iz kvalifikacija će se boriti za medalju u ovoj disciplini, nadmetalo se 35 strijelaca.

„Generalno sam zadovoljan svojim nastupom. Moglo je to i mnogo bolje. Potrudićemo se naredni put više i trenirati malo bolje. Konkurencija je bila izuzteno jaka. Bilo je i treme, uticala je i ona da rezultat ne bude bolji“, rekao je Đinović.

Đinović je debitovao na Paraolimpijskim igrama, za nastup u Parizu dobio je specijalnu pozivnicu Bipartitne komisije Međunarodnog paraolimpijskog komiteta.

Đinović je svega dvije godine u paraolimpijskom sportu, pa je i samo učešće na Igrama u Parizu veliki rezultat.

Od naših sportista danas će na igralište i stonoteniser Luka Bakić koji će u osmini finala, u 17 sati i 45 minuta, igrati protiv Japanca Mahira Funajame.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније