Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

31. 08. 2024. 17:57 >> 18:14
Čitaj mi:

PREMIJER LIGA

Arteta će biti ljut, Arsenal nakon prvog isključenja Rajsa ostao bez pobjede

Treće kolo otvorio je derbi dviju od četiri ekipa koje su imale maksimalnih šest bodova, a sigurno je da će se nakon duela Arsenala i Brajtona (1:1) otvoriti i polemike zbog odluka sudije Krisa Kavane.

"Tobdžije" su vodile od 38. minuta, kada je Kai Haverc prebacio istrčalog Barta Ferbrugena.

Gosti su izjednačili u 58. minutu golom Žoaoa Pedra, a do kraja se mreže nisu tresle, iako je bilo nekoliko velikih prilika. Najveću je imao Haverc u 74. minutu.

Menadžer Arsenala Mikel Arteta je bio ljut na Kavanu, a imao je i razloga - u 11. minutu nije suđen penal nakon šuta Bena Vajta i igranja rukom Luisa Danka, da bi Deklas Rajs u 49. dobio drugi žuti karton zato što je malo sklonio loptu prije nego što su je gosti izveli.

To je Rajsu prvo isključenje u 245. utakmici u Premijer ligi.

Zanimljivo je da u 18. minutu Pedro nije "požutio" kada je još očiglednije šutnuo loptu...

Pet utakmica je počele u 16 časova, a u gostima je slavila samo Aston Vila protiv Lestera (2:1). Amadu Onana je u 28. minutu zatresao mrežu "lisica" nakon odlične akcije poslije slobodnog udarca, da bi Džon Duran povisio u 64.

Fakundo Buonanote je u 73. minutu smanjio, ali je to bilo sve.

Everton je vodio 2:0 na "Gudisonu", ali je doživio šok protiv Bornmuta, koji je sa dva gola u nadoknadi stigao do pobjede.

Antoan Semenjo je smanjio u 87. minutu, Luis Kuk izjednačio u 92, da bi u 96. u tragičara izrastao Džordan Pikford, koji je "zaplivao" kod gola Luisa Sinistere za 3:2 u 96. minutu.

Zanimljivo je da je golman engleske reprezentacije u 94. minutu u dva navrata sjajno spriječio Antoana Semenja da donese preokret.

Ajvan Toni je juče potpisao za Al-Ahli, ali je danas bio na "Dži-tek" stadionu da gleda svoj doskorašnji tim. I uvjerio se da mu neće previše nedostajati - Brentford je savladao Sautempton 3:1 sa dva gola Brajana Embeuma i jednim Joana Vise.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније