Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

01. 09. 2024. 19:44 >> 19:45
Čitaj mi:

MLADI NAPADAČ

Veliki Žuti potvrdio Perišićev prelazak u Slaviju: On je budućnost Crne Gore

Fudbaler Budućnosti Ivan Perišić, dospio je ovih dana više puta u žižu crnogorske fudbalske javnosti.

Sjajno otvaranje sezone u "plavo-bijelom" dresu, nije prošlo ispod radara ni selektora Robeta Prosinečkog koji je mu je uputio poziv za A selekciju pred početak takmičenja u Ligi nacija.

Danas je portal RTCG došao do saznanja da je talentovani napadač, sin legende "plavo-bijelih" i omladinskog selektora reprezentacije Crne Gore, Gorana, dobio poziv od slavog češkog kluba Slavije iz Praga.

Informaciju o njegovom prelasku u češki prijestonicu potvrdio je i selektor Prosinečki, popularni "Veliki žuti" na prvom brifingu pred okupljanje reprezentacije.

"Gledao sam cijelo vrijeme Budućnost, evo mali je otišao u Slaviju Prag. Znači da nisam samo ja vidio nego i Slavija Prag največi klub tamo uz Spartu", kazao je naš selektor.

Prosinečki je imao samo riječi hvale za mladog napadača.

"Klinac koji zna primiti loptu, ali i zna dati gol. Neke utakmice i u Evropi i u prvenstvu ove godine je davao golove, tako da je on budućnost Crne Gore", kazao je selektor Crne Gore.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније