Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

N. N.

01. 09. 2024. 23:40 >> 23:40
Čitaj mi:

US OPEN

Druga mladost Dimitrova i drugo četvrtfinale u 2024.

Grigora Dimitrova je uvijek bilo lijepo gledati, stilom igre je stekao veliki broj ljubitelja, ali je uvijek izostajalo ono najvažnije - rezultati.

U karijeri je osvojio devet titula, od kojih je najznačajnija na ATP šampionatu 2017. godine, ali na grend slemovima je dogurao najdalje do polufinala Vimbldona 2014, Australijan opena 2017. i US opena 2019. godine.

Sada doživljava drugu mladost, o čemu govori činjenica da je večeras stigao do drugog GS četvrtfinala u sezoni, ukupno osmog u karijeri, jer je u Njujorku savladao Andreja Rubljova - 6:3, 7:6, 1:6, 3:6, 6:3.

Nakon dobijena prva dva seta se pomislilo da će 33-godišnji Bugarin brzo završiti posao, ali je Rus zaigrao odlično i izjednačio na 2:2.

Dimitrov je, ipak, u 5. setu napravio brejk za 3:1 i sačuvao ga, iako je pri vođstvu 4:2 na svoj servis imao 15:40...

U četvrtfinalu ga čeka pobjednik meča Franses Tijafo - Aleks Popirin.

Među osam najboljih je i Tejlor Fric, koji je bio bolji od Kaspera Ruda 3:6, 6:4, 6:3, 6:2.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније