Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

01. 09. 2024. 19:44 >> 19:44
Čitaj mi:

BUNDESLIGA (2. KOLO)

Miler dao 150. gol u Bundesligi u danu kada je postao rekorder Bajerna

Da je Bajern rutinski pobijedio Frajburg (2:0) nije vijest, jer je to bilo očekivano, ali je svakako vijest ono što se od večeras vezuje uz ime Tomasa Milera.

Iskusni napadač je u 59. minutu ušao u igru umjesto Majkla Olisa i ispisao istoriju, jer je 710. nastupom postao igrač sa najviše zvaničnih utakmica u dresu Bajerna. A tu čast je znao da obilježi na pravi način - jubilarnim, 150. golom u Bundesligi u 78. minutu za konačnih 2:0.

Prvi pogodak je postigao Hari Kejn iz penala u 38. minutu, nakon što je sudija Kristijan Dingert na poziv iz VAR sobe pokazao na bijelu tačku nakon igranja rukom Kristijana Gintera.

Tako je Kejn dao gol protiv jedinog tima čiju mrežu nije zatresao prošle sezone, kada je sa 36 golova u Bundesligi zaradio Zlatnu kopačku Evrope.A

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније