Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

01. 09. 2024. 20:18 >> 20:18

Zabrinuo navijače "crvenih"

Salah: Ovo je moja posljednja godina u Liverpulu, želim da uživam

Mohamed Salah je ponovo bio na usnama svih navijača Liverpula koji su pjevali njegovo ime u čuvenoj pjesmi posvećenoj, kako sami navijači kažu "egipatskom kralju", nakon pobjede Livrpula nad Mančester Junajtedom 0:3.

Salah je imao dvije asistencije, dao jedan gol i ispisao istoriju kao igrač na najvećom kontibucijom golova protiv Junajtera ikada sa ukupnim brojem 18 i to 12 golova i šest asistencija u direktnim okršajma sa "crvenim đavolima".

Ono pak što je zabrinulo navijače nje izjava Salaha nakon meča.

Fudbaler koji ima 32 godine nalazi se u posljednjoj godini svog ugovora (461.000 eura nedjeljno) i za sada niko ne pominje produžetak saradnje.

"Kao što znate ovo je moja posljednja godina u klubu. Želim da uživam, i ne želim da pričam o tome. Osjećam slobodu u svojoj igri, a vidjećemo šta će da se desi naredne sezone", kazao je Salah nakon meča za "Skaj sport".

On je dodao i da je danas igrao sa mislima da mu je ovo možda posljednji put da igra na Old trafordu.

Egipćanin je "prebacio lopticu" na upravljačku strukturu Liverpula.

"Ne znam da li ću da budem tu naredne godine. Nije do mene, niko još nije prilao iz kluba sa mnom. Vidjećemo šta će biti", kazao je Salah.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније