Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

16. 07. 2024. 12:36 >> 13:35

jedan od najvećih transfera ovog vijeka

Kilijan Mbape je konačno Realov: Daću život za ovaj klub i grb

Francuski reprezentativac Kilijan Mbape je zvanično predstavljen kao fudbaler Real Madrida.

Mbape je danas zajedno sa predsjednikom kluba Florentinom Perezom potvrdio svoj dolazak na „Santjago Bernabeu“, gdje će nositi bijeli dres do ljeta 2029. godine.

Ovaj transfer okončao je dugogodišnje spekulacije o njegovom budućem klubu.

"Dobro došli na ovaj istorijski događaj. Prvo da čestitam španskoj selekciji na četvrtoj tituli prvaka Evrope. Čestitam im ne samo na pobjedi, već i na načinu na koji su to postigli. Zadovoljstvo mi je da predstavim našeg novog igrača. Real je najcjenjeniji klub na svijetu, naše velike zvijezde Santijago Bernabeu, Alfredi Di Stefano, Hento, Kopa i ostali stvorili su mit Real Madrida", rekao je Perez i na binu pozvao Pirija, počasnog predsjednika i Zidana.

A, onda je u dresu sa brojem devet izašao Kilijan Mbape.

"Dobar dan svima, pokušaću da pričam na španskom. Nevjerovatno je biti ovdje, ne znam kako bih opisao osjećanja. Sanjao sam da igram za Real mnogo godina i danas mi se san ostvario. Želim da se zahvalim predsjedniku Florentinu Perezu koji mi je od prvog dana ukazao povjerenje. Hvala i svim ljudima koji su me natjerali da vidim cijelu svoju proodicu kako plače", bile su uvodne reči Mbapea, koji je stalno prekidan gromoglasnim aplauzima dok je ljubio dres i dodao:

"Hvala navijačima Reala jer su mi dugi niz godina ukazivali poštovanje i ljubav. Sada imam samo jedan san. Daću život za ovaj klub i ovaj grb. Imamo i poruku za djecu - bio sam dijete poput vas, sa strašću i prateći san možeš da postigneš šta god želiš. Ponosan sam što sam ispunio san i što sam igrač najvećeg kluba u istoriji fudbala. Obećavam mnogo trofeja, želim da budem dio istorije kluba. Ne mogu da vjerujem da ću na kraju da plačem. A, sada svi zajedno: 1,2,3 živio Real Madrid", zapalio je publiku Mbape.


 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније